Autorizuar nga markat me te njohura

Distributore te autorizuar

LONDON TECH & SERVICE Distributor i atutorizuar  nga ZHIYUN, GODOX, COMAN per 4 shtete. ALBANIA, KOSOVO, MACEDONIA, MONTENEGRO

Vendi ideal per te gjithe fotografet

DHE ATA QE E DUAN FOTOGRAFINE

Posta Falas

Te gjitha porosite

Kujdesi Klientit

SUPORT 24/7

Pagese ne dore

100% e sigurte

Produktet

Super produkt nga London Tech

SUPER OFERTA E JAVES

PERFITOJE TANI PER VETEM

€120.00

00 /Days
00 /Hours
00 /Mins
00 /Secs

Pershtypjet e klienteve

All Category