Rezervo setin fotografik

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ju lutemi vendosni numrin e telefonit të saktë pasi verifikimi i rezervimit bëhet nëpërmjet telefonit.
Data - Ora
Ju lutem shkruani moshën e fëmijëve në fushën e mësipërme.

Paketa Basic

 • 2 Skenografi (1 familjare 1 vetëm fëmija)
 • 6 Foto të punuara
 • 100 shkrepje në total
 • 45 minuta kohë në dispozicion
Kliko për ta zgjedhur.

Paketa Standarte

 • 3 Skenografi (2 familjare 1 vetëm fëmija)
 • 10 Foto të punuara
 • 10 Foto të printuara
 • 150 shkrepje në total
 • 60 minuta kohë në dispozicion
Kliko për ta zgjedhur.

Paketa Premium

 • 4 Skenografi (3 familjare 1 vetëm fëmija)
 • 15 Foto të punuara
 • 15 Foto të printuara
 • 250 shkrepje në total
 • 90 minuta kohë në dispozicion
Kliko për ta zgjedhur.
Zgjidhni numrin e personave të tjerë që dëshironi të bëhen pjesë në setin tuaj.
Rezervimet për setet fotografike në fundjavë si dhe setet në ofertë funksionojnë me parapagim.
Fotot e punuara dua të jenë gati për:
Ju lutemi zgjidhni një nga 3 opsionet e mësipërme.
Si dëshironi ti tërhiqni fotot nga studio?
Veshjet e kujt dëshironi të përdorni gjatë setit?
Veshjet e studios ofrohen falas për fëmijë nga 1 dëri në 5 vjec. Gjithashtu studio ofron dhe veshjet për setet Maternity.
Kafshë shtëpiake në set
Nese deshironi qe ne set te merni dhe kafshet shtepiake aplikohet nje tarife
Dëshironi të shtoni dicka në lidhje me rezervimin ?

Kujdes!

Rezervimi quhet i përfunduar në momentin që do kontaktoheni nga studio fotografike.
0,00 €